Elintarviketutkimus ja analytiikkapalvelut
Tätä tarjoamme
Tarjoamme elintarvikealan tutkimus- ja kehityspalveluja, niihin liittyviä laboratorio- ja pilot-tason kokeellisia valmiuksia sekä laboratorioanalytiikkaa. Erityisosaamisemme keskittyy uusien, kestävien elintarvikeinnovaatioiden kehittämiseen, missä hyödynnämme monipuolisesti tuote-, osa-, ja arvokomponentteja elintarvikkeiden raaka-aineisiin kehittääksemme tuotteiden kemiallisia, mikrobiologisia tai fysikaalisia ominaisuuksia niin säilyvyyden kuin rakenteen parantamiseksi.
Lisäksi tarjoamme tutkimuspalveluja elintarviketuotannon digitaalisten ja teknologisten ratkaisujen kehittämiseksi, kuten uusimman sensoriteknologian ja tekoälyn hyödyntäminen tuotantoprosessien optimoinnissa. Kehitämme ratkaisuja, jotka parantavat elintarvikkeiden tuoteominaisuuksia, -turvallisuutta ja tuotteiden säilyvyyttä.
Arvostamme paikallisia, huoltovarmaan ruokajärjestelmään perustuvia elintarvikkeita ja luonnontuotteita. Edistämme kestävän ruoantuotannon ratkaisuja luomu- ja lähiruokatuotannossa huomioiden paikalliset resurssit ja ruokaturvallisuuden haasteet.