HAMK TECHBOOST -päivä
TECHBOOST – Korkeakouluyhteistyöllä kasvua ja kansainvälistymistä pk-yrityksille -hanke järjestää yrityksille ja yhteistyökumppaneille suunnattuja tapahtumia ympäri Suomen.
HAMK TECHBOOST -päivä järjestetään Hämeen ammattikorkeakoulun Riihimäen kampuksella 8.10.2024 yhteistyössä Robo CO. – Robotit ja tekoäly tulevaisuuden työkavereina -hankkeen kanssa.
Aamupäivällä HAMKin robotiikan tutkimusryhmä esittelee toimintaansa, ja Robo CO. -hankkeella on oma osionsa. Iltapäivän osuudessa syvennytään enemmän TECHBOOST-hankkeeseen ja sen yrityscaseihin. Osallistujat pääsevät myös tutustumaan HAMKin robotiikkatiloihin ja laboratorioihin.
Osallistuminen tapahtumaan on maksutonta.
Ohjelma:
9:00 Aamukahvit
9:30 Aamupäivän ohjelma
- Tilaisuuden avaus
- HAMK Robotiikan puheenvuoro
- Robo CO. – Robotit ja tekoäly tulevaisuuden työkavereina: mistä on kyse?
11:00 Lounas
12:00 Iltapäivän ohjelma
- Intro TECHBOOST-hankkeeseen
- Yrityscase-esittelyt
- Ohjattua tai omatoimista tutustumista HAMKin labroihin ja robotteihin
Vapaamuotoinen kahvittelu iltapäivän ohjelman lomassa
15:00 Loppusanat ja tilaisuus päättyy
Ohjelma täsmentyy, pidätämme oikeudet muutoksiin.
Riihimäen kampuksen kartta löytyy tästä. Jos sinulla on hankaluuksia löytää vapaata parkkiruutua kampuksen pihasta, ole yhteyksissä toimistosihteeri Tuula Saliniin (puh. +358505745173), niin hän opastaa sinut muulle lähimmälle parkkialueelle.
TECHBOOST – Korkeakouluyhteistyöllä kasvua ja kansainvälistymistä pk-yrityksille -hanke auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä), joilla on merkittävää kasvupotentiaalia, ottamaan käyttöön, kehittämään ja soveltamaan järjestelmällisesti uutta teknologiaa, erityisesti robotiikan ja tekoälyn (AI) alalla. TECHBOOSTissa kuuden korkea-asteen oppilaitoksen verkosto työskentelee yhdessä pitkän aikavälin tavoitteiden ja tulosten saavuttamiseksi. Verkostoon kuuluvat Aalto-yliopisto, Metropolia Ammattikorkeakoulu, OAMK, TAMK, TAU, ja HAMK.
Robo CO. – Robotit ja tekoäly tulevaisuuden työkavereina -hankkeessa kehitetään opetus- ja ohjaushenkilöstön robotiikan ja tekoälyn osaamista suunnittelemalla ja toteuttamalla täydennyskoulutusta. Näin voidaan vahvistaa robotiikan ja tekoälyn pedagogista osaamista sekä soveltamista jokaisessa ammatissa. Hanke on Robotiikkakampus -toimijoiden yhteishanke ja se saa rahoitusta Euroopan unionilta.