Hyppää sisältöön
Etusivu Tapahtumat Villaa yläpohjaan vai aurinkopaneelit katolle? – Kaikille avoin energiailta

Vil­laa ylä­poh­jaan vai au­rin­ko­pa­nee­lit ka­tol­le? – Kai­kil­le avoin ener­giail­ta

Energiaobservatorio-hankkeen energiailta 21.5.2025 klo 17-18:30
Hämeenlinnan kaupunginkirjasto, avolava / Teams

Tervetuloa osallistumaan kaikille avoimeen asukasiltaan Hämeenlinnan pääkirjastossa, missä julkaistaan Kanta-Hämeen alueen Energiaobservatorio ja puhutaan ajankohtaisista kiinteistöihin liittyvistä puhtaan energian ratkaisuista.

Reilussa tunnissa kuulet, miten erilaiset energiainvestoinnit voivat vaikuttaa asuntosi arvoon ja mitä asioita kannattaa ottaa huomioon energiantuotanto- tai energiatehokkuusinvestointia suunnitellessa. HAMKin Kestävät energiajärjestelmät -tutkimusryhmä toimii tilaisuuden järjestäjänä, ja asiantuntijat vastaavat mielellään aiheeseen liittyviin kysymyksiin. Tilaisuuden huipentaa asiantuntijapuheenvuoro energia-alan muutokseen liittyen.

Tilaisuus on seurattavissa myös etänä ja jälkikäteen. 

Oh­jel­ma

17.00-17.10: Tilaisuuden avaus ja Energiaobservatorion julkaisu 

17.10–17.30: Villaa yläpohjaan vai aurinkopaneelit katolle? 

17.30–17.50: Miten energiatehokkuusinvestoinnit nostavat kiinteistön arvoa? 

17.50-18.20: Vihreä siirtymä riskiaallokossa 

18.20-18.30: Yhteenveto ja kysymyksiä 
 

Miksi osal­lis­tua? 

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Paikan päällä on tarjolla myös pientä purtavaa ja juotavaa. Lämpimästi tervetuloa! 

Voit osallistua tapahtumaan myös etänä Teamsin kautta.

Mikäli sinulla on kysyttävää hankkeesta ja/tai tulevasta tilaisuudesta, voit olla yhteydessä hankkeen projektipäällikköön: Visa Siekkinen, visa.siekkinen@hamk.fi, +358503532570

Tilaisuus on osa Euroopan Unionin osarahoittamaa Energiaobservatorio – Rakennetun ympäristön aktiiviset energia-asiakkaat (ENO) -hanketta. Hankkeessa tuotetaan kuluttajille monipuolisesti tietoa vähähiilisistä energiaratkaisuista. Hankkeessa kehitetään energiakarttapalvelu, jonka avulla kaupunkilaiset sekä yritykset voivat vertailla omiin kiinteistöihinsä sopivia energiatuotantomuotoja ja niiden kannattavuutta.

Euroopan unionin osarahoittama