Kestävä ja innovatiivinen biotuotanto Elintarvikeinsinööri (AMK) -kouluttajien yhteisen verkko-opetuksen tarjonnan lisääminen sekä alan profilointityö (eVerkosto)3.4.2025Kestävät biopigmentit ja sideaineet (Biopigment)3.4.2025Marjojen kastelulannoituksen hallinnalla minimoidaan ravinnevalumat tunneli- ja kausihuonetuotannossa28.2.2025Lisää luomuosaamista ruokaketjun koulutuksiin (LuomuOPE)28.10.2024Kasvisruokainnovaatioilla kasvuun (Kasvis-TKI)12.4.2024Hävikki minimiin, lisäarvo maksimiin (HÄMILIS)4.4.2024Kierto- ja puutarhatalouden osaamiskeskittymä (Hortianna)26.3.2024Teollisuusvesistä biokaasua ja arvokomponentteja (Vesitar)11.1.2024Smart Systems and Biotechnology Center (RRF SmartBio)10.1.2024Kotimaiset bioraaka-aineet terveys- ja hyvinvointituotteissa13.6.2023 Artikkelien sivutus Sivu1 Sivu2 Seuraava
Elintarvikeinsinööri (AMK) -kouluttajien yhteisen verkko-opetuksen tarjonnan lisääminen sekä alan profilointityö (eVerkosto)3.4.2025
Marjojen kastelulannoituksen hallinnalla minimoidaan ravinnevalumat tunneli- ja kausihuonetuotannossa28.2.2025