Hyppää sisältöön
Kaksi naista istuu puiden oksien varjossa ja nauraa.
Home Tutkimus SmartEdu

SmartEdu -Tulevaisuuden älykäs koulutus ja osaaminen

Kehitämme osaamista ja uudistamme oppimisratkaisuja Suomessa ja globaalisti

Muuttuva maailma haastaa meidät kehittämään koulutusta ja koulutusjärjestelmiä sekä niiden ympärille muodostuvia ekosysteemejä. Elinvoiman ja kilpailukyvyn varmistamiseksi tarvitaan uutta luovaa oppimiskykyä ja osaamisen johtamista. Me HAMKissa vastaamme näihin tarpeisiin kehittämällä osaamista ja uudistamalla oppimisratkaisuja yhdessä koulutusorganisaatioiden ja työelämän kanssa niin Suomessa kuin globaalisti.

Digitaalinen osaamisemme, laaja toimialaymmärryksemme sekä työelämä- ja tutkimusverkostomme Suomessa ja kansainvälisesti ovat toimintamme ytimessä. Tutkimustavoitteisiimme kytkeytyy vahvasti digitaalisten oppimisratkaisujen kehittäminen ja soveltaminen. Tuotamme oppimiseen uusia mahdollisuuksia esimerkiksi virtuaalisten ratkaisujen ja pelillistämisen sekä analytiikan keinoin.

Tutkimuksemme edistää tulevaisuuden kestävää työtä, koulutusta ja hyvinvointia. Hyvinvointi ja osaaminen parantavat organisaatioiden kilpailukykyä. Hyvinvoivat työntekijät kehittyvät urillaan ja tekevät muuttuvassa maailmassa valintoja, jotka tukevat omaa ja organisaation osaamisen kehittymistä.

Tule tekemään tutkimusta kanssamme. Muutos on käsissäsi.

Hyväksy markkinointievästeet nähdäksesi tämän sisällön

Katso video SmartEdu-kärkiekosysteemistä!

Säännölliset tapaamisemme HAMKin kanssa tuovat meille lisäarvoa: ideoita ja innostusta sekä lisää vaikuttavuutta kansainvälisiin hankkeisiin.

Yhteistyömme tuloksia ovat muun muassa nopea väylä ammatillisen toisen asteen opinnoista amk-opintoihin, valtakunnallistakin kiinnostusta herättänyt uraseurantatutkimus sekä henkilöstöllemme räätälöidyt täydennyskoulutukset.

Anne Vaahtio
Länsirannikon Koulutus Oy WinNova
Kehitysjohtaja
Pekka Salokannel

“Yhteistyön ja teknologioiden myötä koulutuksen saavutettavuus ja laatu parantuvat.

Voimme tällä tavalla tuoda opiskelun ja motivoivia harjoitteita myös sellaisten henkilöiden ulottuville, joille koulutukseen osallistuminen on aikaisemmin ollut käytännössä mahdotonta.”

Pekka Salokannel
Luova johtaja, co-founder
3DBear

Tutkimusalueet

SmartEdu-kärkiekosysteemi kokoaa yhteen monialaisen tutkimuksemme, joka kehittää osaamista ja uudistaa koulutusjärjestelmiä Suomessa ja kansainvälisesti. SmartEdu jakautuu tutkimusalueisiin, joista tuomme tietoa verkkosivuillemme sitä mukaan kuin ne kehittyvät.

Yksi SmartEdun tutkimusalueista keskittyy erityisesti koulutuksen ja osaamisen kehittämiseen globaalisti. Monialaisen tutkimusalueemme asiantuntijat edistävät kestävää kasvua ja hyvinvoinnin syntymistä uudistaen koulutusjärjestelmiä ja kehittäen osaamista yhteistyössä kumppaneidemme kanssa Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Tutustu hankkeisiimme

Ajankohtaista

Seuraa meitä somessa!

Tutustu tutkimuksemme somekanaviin:

Ota yhteyttä