Hyppää sisältöön
Home Opiskelijat vinkkaavat: Näin saat eniten irti RUN-EU:n oppimiskokemuksestasi 

Opiskelijat vinkkaavat: Näin saat eniten irti RUN-EU:n oppimiskokemuksestasi 

RUN-Eurooppa-yliopisto (RUN-EU) tarjoaa laajasti erilaisia oppimismahdollisuuksia. Opiskelijamme Dominik ja Pramod jakavat tuoreet RUN-kokemuksensa ja antavat vinkkejä siihen, miten kannattaa valmistautua RUN-opintokokonaisuudella.  

“Pääsin työskentelemään liikennöintiratkaisujen parissa “Future Explorations” Short Advanced Programme (SAP) -opintokokonaisuudella Itävallassa. Viikon intensiivisen yhteistyön (ja muutaman hauskan karaokeillan) aikana en vain solminut elinikäisiä ystävyyssuhteita, vaan autoin myös kehittämään prototyypin, jolla on todellista potentiaalia tulevaisuudessa. Jännittävää! 

Kannustan kaikkia, jotka harkitsevat RUNin opintokokonaisuuksiin osallistumista, hakea mukaan. Kannattaa hyödyntää mahdollisuus työskennellä innovatiivisten ja merkityksellisten projektien parissa. Muista vain tuoda mukanasi avoin mieli ja valmius luoda kestäviä yhteyksiä ihmisiin kaikkialta maailmasta.” 

Dominik Storinsky, Electrical Engineering

“Osallistuin RUN-Eurooppa-yliopiston opiskelijaviikolle ja yleiskokoukseen (Students Week & General Assembly) syyskuun alussa. Oli hienoa saada uusia ystäviä ja tutustua niin moniin eri kulttuureihin yhdessä paikassa. Opintokokonaisuuteni oli Short Advanced Programme (SAP) alueellisista energiajärjestelmistä. Pohdimme opiskelijatovereideni kanssa, miten energiankulutus ja -jakelu toimii ja miten sitä voisi kehittää Vorarlbergin alueella Itävallassa. Viikon lopussa kaikki opiskelijat esittelivät lopputyönsä, ja eniten ääniä saaneet julisteet valittiin esitettäväksi RUNin yleiskokouksessa. Julistekilpailu oli hauska! 

Suositukseni muille opiskelijoille: suunnittele matkasi mahdollisimman aikaisin, yritä ennakoida, mitä voi tulla vastaan maassa, johon olet menossa ja joka saattaa olla kulttuurisesti erilainen kuin mihin olet tottunut, ja tutustu maan liikennejärjestelyihin ennen matkaa.”

Pramod Pokhrel, Construction Engineering

Opiskelijoiden esitykset RUNin yleiskokouksessa voi katsoa YouTube-videolta

Kiinnostuitko RUN-Eurooppa-yliopiston oppimismahdollisuuksista? Tutustu tuleviin mahdollisuuksiin RUN-Eurooppa-yliopiston verkkosivuilla!

RUN-Eurooppa-yliopisto

Olemme osa RUN-Eurooppa-yliopistoa, joka tuo yhteen kahdeksan yhteiseen visioon sitoutunutta eurooppalaista korkeakoulua seitsemästä eri maasta.