Hyppää sisältöön
Home Events Kokeile & Tutki Hämeessä – elintarvikealan webinaari

Kokeile & Tutki Hämeessä – elintarvikealan webinaari

Elintarvikealan tutkimusinfrastruktuuri käytössäsi

HÄMILIS: Hävikki minimiin, lisäarvo maksimiin ja Kasvisruokainnovaatioilla kasvuun -hankkeet järjestävät avoimen webinaarin 3.10.2024 elintarvikealan yrityksille, TKI-toimijoille sekä oppi- ja tutkimuslaitoksille, jotka ovat kiinnostuneita tuotekehityksen ja tutkimuksen tarjoamista mahdollisuuksista Hämeen alueella. Pääset tutustumaan hämäläisten koulutusorganisaatioiden tutkimus- ja kehitystiloihin livestriimauksen kautta – suoraan paikan päältä!

Haluatko kehittää uutta tuotetta tai parantaa nykyistä reseptiä hämäläisiä raaka-aineita ja sivuvirtoja hyödyntäen? Webinaarissa saat vastauksia siihen, miten voit hyödyntää Hämeen infrastruktuureja elintarvikealan tuotekehitykseen ja innovaatioihin.

Esittelemme elintarvikealan tutkimus- ja kehitysympäristöjä, jotka tukevat koko tuotantoketjun kehitystä aina raaka-aineanalyyseistä valmistusprosesseihin. Erityistä huomiota kiinnitetään sivuvirtojen prosessointiin ja hyödyntämiseen, mikä tarjoaa uusia mahdollisuuksia resurssitehokkaaseen tuotekehitykseen.

Ohjelma

Klo 9:00 Tilaisuuden avaus – Susanna Peltonen ja Sanna Lento, Hämeen ammattikorkeakoulu

Klo 9:15 Hämeen ammattikorkeakoulun elintarvikealan tutkimus- ja kehitystilat – Susanna Peltonen

Klo 9:45 Lepaan viinitila ja Sairion opetusmeijeri, Hämeen ammatti-instituutti – Miika Riekkinen ja Merja Leikkainen

Klo 10:15 Food Pilot Plant, LAB-ammattikorkeakoulu – Pasi Raja

Klo 10:45 Loppusanat ja kysymykset

HÄMILIS: Hävikki minimiin, lisäarvo maksimiin -hanke toteutetaan ajalla 1.3.2024-31.12.2026 ja Kasvisruokainnovaatioilla kasvuun -hanke ajalla 1.1.2024–30.6.2026. Molemmat hankkeet saavat osarahoitusta Euroopan unionilta.

Rahoittajan logo
Hämeen liitto. Regional council of Häme. Kirjoitettu mustalla. Ylhäällä punainen vaakuna.