Hyppää sisältöön
Home Events HAMK TECHBOOST -päivä

HAMK TECHBOOST -päivä

TECHBOOST-hanke järjestää yrityksille ja yhteistyökumppaneille suunnattuja tapahtumia ympäri Suomen.

HAMK TECHBOOST -päivä järjestetään Hämeen ammattikorkeakoulun Riihimäen kampuksella 8.10.2024 yhteistyössä Robo CO. -hankkeen kanssa. 

Aamupäivällä HAMKin robotiikan tutkimusryhmä esittelee toimintaansa, ja Robo CO. -hankkeella on oma osionsa. Iltapäivän osuudessa syvennytään enemmän TECHBOOST-hankkeeseen ja sen yrityscaseihin. Osallistujat pääsevät myös tutustumaan HAMKin robotiikkatiloihin ja laboratorioihin.

Osallistuminen tapahtumaan on maksutonta.

Ohjelma:

9:00 Aamukahvit

9:30 Aamupäivän ohjelma

11:00 Lounas

12:00 Iltapäivän ohjelma

15:00 Loppusanat ja tilaisuus päättyy

Ohjelma täsmentyy, pidätämme oikeudet muutoksiin.

Riihimäen kampuksen kartta löytyy tästä.

TECHBOOST auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä), joilla on merkittävää kasvupotentiaalia, ottamaan käyttöön, kehittämään ja soveltamaan järjestelmällisesti uutta teknologiaa, erityisesti robotiikan ja tekoälyn (AI) alalla. TECHBOOSTissa kuuden korkea-asteen oppilaitoksen verkosto työskentelee yhdessä pitkän aikavälin tavoitteiden ja tulosten saavuttamiseksi. Verkostoon kuuluvat Aalto-yliopisto, Metropolia Ammattikorkeakoulu, OAMK, TAMK, TAU, ja HAMK.

Robo Co. -hankkeessa kehitetään opetus- ja ohjaushenkilöstön robotiikan ja tekoälyn osaamista suunnittelemalla ja toteuttamalla täydennyskoulutusta. Näin voidaan vahvistaa robotiikan ja tekoälyn pedagogista osaamista sekä soveltamista jokaisessa ammatissa. Hanke on Robotiikkakampus -toimijoiden yhteishanke ja se saa rahoitusta Euroopan unionilta.