Hyppää sisältöön
Home Sukella soveltavan tutkimuksen maailmaan Tutkijoiden yössä 27.9. 

Sukella soveltavan tutkimuksen maailmaan Tutkijoiden yössä 27.9. 

Mistä luonnonvärejä saadaan ja missä niitä voi käyttää? Mitä älyvaatteet ovat tai miten pukeutumisella voi keventää työtä? Entä voivatko robotit hoivata? Esimerkiksi näihin kysymyksiin saa vastauksia Tutkijoiden yössä Hämeenlinnassa, kun Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tuo soveltavan tutkimuksen ihmisten keskelle. 

Tutkijoiden yö on monipuolinen ja käytännönläheinen tiedetapahtuma, jota vietetään vuosittain ympäri Eurooppaa syyskuun viimeisenä perjantaina. HAMK on mukana tapahtumassa kolmatta kertaa. 

Tänä vuonna Tutkijoiden yötä vietetään 27.9.2024. HAMKin tapahtumapiste löytyy Kauppakeskus Goodmanista (Kaivokatu 7, Hämeenlinna) klo 17-20.  

Tapahtumassa pääsee tutustumaan HAMKin soveltavan tutkimuksen maailmaan itse kokeilemalla ja ihmettelemällä. Luvassa on katseltavaa ja koettavaa kaikenikäisille, kuten luonnonvärejä, robotteja, älyvaatteita, eksoskeletoneita eli työtä keventäviä ulkoisia tukirankoja, tutustumista maaperän eliöihin ja levätutkimukseen sekä tietoa turvallisuudesta ja huoltovarmuudesta.

Lue lisää tapahtumasta valtakunnallisilta Tutkijoiden yö 2024 -verkkosivuilta

Our Applied Research makes a world better place

Hyväksy markkinointievästeet nähdäksesi tämän sisällön