Hyppää sisältöön
Home Maksuton valmennusohjelma ja opiskelijapalveluita kansainvälistyville yrityksille

Maksuton valmennusohjelma ja opiskelijapalveluita kansainvälistyville yrityksille

Kansainvälisille markkinoille pääsy on haastavaa monelle yritykselle. Hämeen ammattikorkeakoulun ja Linnan Kehityksen yhteishanke Häme Smart Growth tuo konkreettista apua näiden ongelmien kanssa painiville.

Keväällä 2023 alkanut hanke on ehtinyt palvella useita yrityksiä Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueelta. Linnan Kehitys järjesti Kohti kansainvälistä menestystä -valmennusohjelman kansainvälistä taivaltaan aloittaville yrityksille. Se toi asiantuntijoita kouluttamaan yrittäjiä mm. verkostojen, rahoituksen ja yhteiskehittämisen tiimoilta. Samaan aikaan HAMKin International Business -koulutuksen opiskelijat tarjosivat konkreettista työvoimaa kansainvälistymisen haasteiden taklaamiseen sprinttien eli lyhyiden opiskelijaprojektien muodossa. Opiskelijat tuottivat yritysten antamiin tehtävänantoihin ratkaisuja, raportteja ja suunnitelmia.

Uusi Kiihdytys kasvuun -valmennusohjelma jo kansainvälisellä polulla oleville yrityksille alkaa 5.9.2024, ja sinne etsitään paraikaa kansainvälistymiseen tähtääviä yrityksiä.

Matkailuyrityksille tarjotaan oma räätälöity pienryhmävalmennus, johon otetaan mukaan kansainvälistymisessä jo vauhtiin päässeitä hämeenlinnalaisia yrityksiä.

Matkailuyritysten ja Kiihdytys kasvuun -valmennusohjelmaan tulee hakea viimeistään 19.8. Lue lisää ja hae mukaan. Lisäksi Linnan Kehitys pyöräyttää käyntiin toisen Kohti kansainvälistä menestystä -valmennusohjelman, joka on auki kaikille kansainvälistymistä tavoitteleville yrityksille. Ohjelman aikataulun ja lisätiedot löydät täältä.

Opiskelijat tarjoavat yrityksille samanaikaisesti monipuolisia kansainvälistymispalveluita. Opiskelija-apua saat mm. digitalisaatioon, kilpailija-analyyseihin ja kestävyyteen liittyvissä pulmissa. Lue lisää tarjonnastamme hankkeen HAMKin verkkosivulta ja ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva sprintti!