Hyppää sisältöön

Data- ja businessanalytiikan palvelut

Tätä tarjoamme

Tarjoamme palveluina kattavia data-analyysejä sekä laskennallista mallinnusta, jotka on suunniteltu tukemaan päätöksentekoa.

Palvelumme voi olla joko yksittäinen projekti tai asiakkaan tarpeisiin räätälöity analyysityökalu, joka on tarvittaessa integroitavissa. Hyödynnämme asiakkaan olemassa olevaa dataa tai kehitämme tarvittaessa teknologiaratkaisuja datan keräämiseksi.

Tavoitteenamme on tarjota selkeä ja tehokas ratkaisu yritysten päätöksenteon tueksi.

Palvelut

Konenäön sovellustestaaminen

Tarjoamme monipuolista konenäön sovellustestausta.

Toteuttamiamme konenäkötutkimuksia ovat mm. kevyen liikenteen määrällinen ja laadullinen mittaaminen, teollisuuden prosessien laadunvarmistus, lehmien hyvinvoinnin seuranta sekä peltosadon ennustaminen ja monitorointi.

Erilaiset konenäön sovellutukset tarjoavat tehokkaan tiedonkeruun ja mahdollisuuden prosessien optimointiin eri toimialoilla.

Palvelun kysynnän
rakenteen analysointi

Tuemme päätöksentekoa yhdistämällä erilaisista datalähteistä tuotua informaatiota selkeästi ymmärrettävään ja hyödynnettävään muotoon

Olemme esimerkiksi tukeneet yrityksiä urakkakilpailutuksessa, asiakaspalvelupisteiden sijoittumisen ja  palveluverkon kattavuuden arvioinnissa ja materiaalikuljetusten optimoinnissa.

Laskennallinen osaamisemme on osoittautunut hyväksi työkaluksi monenlaisten datojen visualisoinnissa ja päätöksenteon tukemisessa.

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake


Mahdollista yhteistyötämme varten, kuvaile palveluntarvettasi ja jätä yhteystietosi!
Nimesi(Required)