Hyppää sisältöön

Työelämän ja osaamisen kehittäminen

Tätä tarjoamme

Tarjoamme tutkimus- ja kehittämispalveluita eri sektoreille ja toimijoille työelämän ja osaamisen kehittämiseen.

Tuotamme ratkaisuja jatkuvan oppimisen ja elinikäisen uraohjauksen haasteisiin tutkimuksen ja kehittämisen keinoin. Kehittämme ammatillista opettajankoulutusta pedagogisesta näkökulmasta vastaten tulevaisuuden työelämän osaamistarpeisiin. Myös koulutuksen ja työelämän kohtaantohaasteet sekä työelämän kehittäminen strategiatyön ohella ovat tärkeä osa palvelutarjontaamme.

Palvelut

Monialaisen yhteistyöosaamisen arviointi- ja kehittämistutkimus

Tarjoamme tutkimuspalveluja, jossa arvioidaan ja kehitetään julkisen ja yksityisen sektorin eri organisaatioiden ja toimijoiden sekä koulutusorganisaatioiden monialaista yhteistyöosaamista.

Monialaisen yhteistyöosaamisen arviointi- ja kehittämistutkimuksen tavoitteena on mitata toimivan monialaisen yhteistyön tilannekuvaa ja laatia tulosten pohjalta kehittämisehdotuksia ja suosituksia.

Tutkimuksessa voidaan hyödyntää menetelmänä esimerkiksi fasilitoitua ilmiöpöytätyöskentelyä, jonka avulla jokin asia tai ilmiö nostetaan yhteiseen keskusteluun ja syvennetään tähän liittyvää ymmärrystä.

Strategia- ja sidosryhmätyöskentelyn tukeminen

Suunnittelemme ja toteutamme julkisen ja yksityisen sektorin toimijoille strategia- ja sidosryhmätyöskentelyn tukemisen prosesseja toimeksiantajan tarpeet huomioiden. 


Hyödynnämme kehittämisprosesseissa erilaisia tulevaisuus- ja skenaariotyöskentelyn menetelmiä (esim. Delfi-menetelmä) ja osallistavaa vuorovaikutteista työpajatyöskentelyä.

Jatkuva oppiminen ja osaamisen johtaminen

Suunnittelemme ja toteutamme monialaisesti työelämän ja koulutuksen tarpeisiin jatkuvan oppimisen ja osaamisen johtamisen kehittämisprosesseja.


Toteutus suunnitellaan toimeksiantajan tarpeet huomioiden ja kehittämisprosessien teemoina mm. kestävä oppiminen, sosiaalinen kestävyys, muutosjohtaminen, innovaatioiden kehittäminen sekä osaamisen ja kyvykkyyden ylläpitäminen.

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake


Mahdollista yhteistyötämme varten, kuvaile palveluntarvettasi ja jätä yhteystietosi!
Nimesi(Required)